06-24687535 info@josevicente.nl

 1990, hoe snel kan ik naar Spanje fietsen, dacht ik. Met wat oude anwb kaarten en een liniaal trok ik een lijn richting Barcelona. 6 en half dag later en 7kg lichter kwam ik aan. Slapend in super luxe hotels tot hooiberg en treinstation. De moeite, hitte en het avontuur was enorm en blijvend in mijn gedachten

 

30 jaar later. Coronavirus . Alle gemaakte plannen die ik eerder had( Himalaya non stop tocht 900 kilometer door de bergen geannuleerd. Ik speurde het net af naar een kopie van mijn oude racefiets ,Concorde razorblade. Ik vond hem  en heb hem geupgrade met nieuwe componenten. Blij fiets ik mijn eerste kilometers. eerst in de buurt korte ritten en dan al gauw rond het markermeer en dat smaakt naar meer.

Nieuw idee/plan. Rijd Nederland rond in 5 dagen. Beleef, voel en ervaar een beetje net als toen…in het nu, 1 met mijn fiets en omgeving. Just letting go.

5 dagen later en gelogeerd op verschillende plekken met behulp van een app( Komoot) volg ik de kaart op mijn telefoon.

Op reis in eigen land..

wat een fietsgenot